Overleg gebruiker:Michiel90

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VI
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Michiel90!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg · (MOD) 19 jan 2018 17:47 (CET)

Links

Hallo Michiel90, de links die jij hebt toegevoegd gaan naar sites die je het invullen van de visum aanvraag makkelijk maken in ruil voor servicekosten. Zo kost een eTa normaal gesproken maar ongeveer $7 CAD (€4,50), maar via de site die jij hebt toegevoegd €15. Aangezien WikiKids geen reclame maakt voor commerciële bedrijven heb ik de links verwijderd. Mvg, Wiki7 --Grab hand animation.gifWiki7 overleg 13 feb 2018 13:26 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Michiel90&oldid=507539"