Overleg gebruiker:Mathie

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Mathie!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Mathie, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

  1. 18 okt 2012 15:01 (CEST) Aanmaken onzinpagina

Hallo Mathie, de bewerkingen die jij deed op de pagina Seksualiteit zijn niet de bedoeling. Ook de pagina die je aanmaakte over de landmacht was niet goed. Let alsjeblieft op je taalgebruik, anders krijg je een blokkade. :) apoo overleg 18 okt 2012 15:01 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Mathie&oldid=237609"