Overleg gebruiker:Marie-hoi

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XII
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Marie-hoi!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids. Leuk dat je meeschrijft aan WikiKids. Zou je als je iets schrijft één punt willen gebruiken, in plaats van drie achter elkaar? »» sum U rai 8 wp·ll 5 maart 2012 11:47 (CET)

Titel

Hoi Marie,

Titels op WikiKids zijn bijna altijd in het enkelvoud. In het geval van atomen bestond het artikel atoom al. Ik heb jouw artikel doorgelinkt. »» sum U rai 8 wp·ll 9 maart 2012 15:37 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Marie-hoi&oldid=221616"