Verbeter WikiKids vandaag nog!

Overleg gebruiker:Macdonalds

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ongewenste gebruikersnaam!
Gnome-undelete.svg
Hey, Macdonalds!

Welkom op WikiKids! Helaas is de gebruikersnaam die je hebt gekozen niet toegestaan. Daarom hebben we je account moeten blokkeren. Je kunt direct een nieuw account aanmaken via deze pagina (klik hier). Als je wilt weten welke gebruikersnamen wél mogen, klik dan hier.

  • Registreren - Maak direct een nieuw account aan met een andere naam.

Hallo Macdonalds, het filter heeft je bewerkingen tegengehouden, omdat die niet zijn toegestaan op WikiKids. Je kunt WikiKids daarom voor vier uur niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 17 jan 2023 15:30 (CET)

Hallo, je gebruikersnaam voldoet niet aan de regels voor gebruikersnamen en kan daarom niet gebruikt worden. Je kunt wel een nieuw account aanmaken met een gepaste gebruikersnaam. Kijk op WikiKids:Gebruikersnaam voor de regels die verbonden zijn aan het bedenken van een gebruikersnaam. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 18 jan 2023 13:47 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Macdonalds&oldid=760959"