Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu voor: de Gouden WikiKids Award 2022

Overleg gebruiker:Lblatt88

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen I
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Lblatt88!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Lblatt88, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hallo Lblatt88, je bent er eerder al op gewezen dat de bewerkingen die je doet niet zijn toegestaan. Toch ga je weer door met het doen van deze bewerkingen. Je kunt WikiKids daarom voor drie maanden niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 13 dec 2022 14:19 (CET)

Ingelicht

Hey Lblatt88, je bewerkingen die je doet zijn niet toegestaan. Een moderator is ingelicht en gaat hier naar kijken! Ik hoop dat je het snapt. Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 13 dec 2022 13:46 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Lblatt88&oldid=753484"