Overleg gebruiker:Jurroen

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Jurroen!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Veel succes en plezier! Ik zag je mail al voorbij komen. Join the club, DeMoor 10:31, 10 oktober 2006 (UTC)

afbeelding Amerika

hallo kan je misschien nog even vermelden waar je deze foto vandaan hebt? Groet en succes, Delmoro 13:26, 12 november 2006 (UTC)

Controlelijst

Hoi Jurroen, zie het Clubhuis --Marjon 15:22, 13 november 2006 (UTC)

Welkom terug

Hoi Jurroen, welkom terug!! We kunnen wel wat hulp gebruiken op moderatorvlak. :-) --Marjon 10:06, 5 december 2006 (UTC)

Land en locatiekaarten

Vanaf heden graag de land- en locatiekaarten alleen in de categorie Categorie:AfbLandkaarten zetten!! Bedankt voor de medewerking, Delmoro 09:04, 15 april 2007 (CEST)

Mailinglist

Beste moderator,

Sinds kort is er een speciale mailinglist aangemaakt voor alle moderatoren en leden van de projectgroep. Harm heeft in ‘Het Clubhuis’ gevraagd of elke moderator een e-mail wilde versturen naar harm<at>wikikids.nl. Om alle e-mails te ontvangen vragen we je of je een mailtje wilt sturen. Groetjes, Copyright 29 apr 2009 14:19 (CEST)

Moderatorregels

Dag moderators,

Graag jullie aandacht voor de moderatorregels op: http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Aanmelding_moderatoren Als je je in de regels kan vinden, kun je je op http://www.wikikids.nl/aanmelden/ aanmelden als moderator.

We gaan nu niet iedereen moderator-af maken en na dat verzoek weer moderator maken, maar voor de volledigheid vragen we wel iedereen die moderator wil blijven, bovenstaande uit te voeren. Moderatorverzoeken die in het verleden al gedaan zijn, worden niet in behandeling genomen, graag aanmelden enkel en alleen via dit webformulier.

Van moderators van wie we niet via het formulier een aanvraag ontvangen, worden de moderator-rechten op 20 november teruggenomen.

Hartelijk dank voor ieders bijdrage!

Vriendelijke groet,

Harm Hofstede Stichting WikiKids

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Jurroen&oldid=120948"