Overleg gebruiker:Jojokaas

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd II
  • Bewerkingen II
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Jojokaas!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een korte tijd geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Jojokaas, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom op WikiKids! Hippogryph Overleg · (MOD) 23 jan 2023 15:23 (CET)

Hallo Jojokaas, het is niet toegestaan om te kliederen op WikiKids en om berichten in de Boomhut weg te halen. Je kunt WikiKids daarom voor een uur niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 1 feb 2023 11:21 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Jojokaas&oldid=764317"