Overleg gebruiker:Hendrikdoorn

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
  • Bewerkingen I
Permanent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Hendrikdoorn,

De bewerkingen die je hebt gedaan accepteren we niet. Je bent daarom permanent geblokkeerd en kunt WikiKids niet meer bewerken. Ben je het niet eens met deze permanente blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd heeft via deze pagina (klik hier).

  • Reden voor de blokkade: misbruik maken van meerdere accounts is niet toegestaan (geblokkeerd door: Mike1023)
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Hendrikdoorn, klik hier om er een aan te maken.

Nashvilleverklaring

Wat betreft het artikel SGP. Door de Nashville-verklaring kwam de SGP negatief in het nieuws. Bijna alle berichtgeving over de SGP was negatief. Je mag dat zelf wel positief vinden, maar op WikiKids proberen we het zo neutraal mogelijk neer te zetten. Dat doen we bij alle partijen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 10 feb 2023 22:47 (CET)

Hallo Hendrikdoorn, het is niet toegestaan om een bewerkingsoorlog te beginnen. Je kunt daarom voor een uur geen bewerkingen meer doen. Zie de pagina Wikikids:Regels voor meer informatie. Wat betreft de inhoud sluit ik me aan bij Rots61: de reactie in verschillende media was overwegend negatief en zowel vanuit seculiere als religieuze kant was er commentaar (van lhbt-organisaties tot aan orthodoxe/rechtzinnige protestanten zoals ds. Willem Smouter (Nederlandse Gereformeerde Kerken) en toenmalig theoloog des vaderlands en hoogleraar Stefan Paas) en dit werd in zowel seculiere als religieuze media belicht (van de Volkskrant tot aan het Reformatorisch Dagblad). WikiKids zelf velt geen waardeoordeel over de Nashvilleverklaring, maar geeft een weergave van de berichtgeving destijds. Die was inderdaad overwegend negatief. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 10 feb 2023 23:47 (CET)
omdat ik van mening verschil met een partijdige moderator word ik geband graag uitleg - Deze reactie werd toegevoegd door Hendrikdoorn (overleg | bijdragen)
De uitleg die je wilt is hierboven al gegeven. Dit is geen kwestie van een meningsverschil, maar van de richtlijnen die op WikiKids worden gehanteerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 16 feb 2023 12:06 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Hendrikdoorn&oldid=783173"