Overleg gebruiker:Frodo

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen V
  • Uploads I
  • Artikelen IV
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Frodo!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Geen rare dingen op het artikel de islam zetten. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD)7 dec 2019 18:08 (CET)

Blokkade

Sorry Frodo, de opmerkingen die jij hebt gemaakt op het artikel over de Islam zijn echt onacceptabel en ik moet je daarvoor blokkeren. De normale blokkade duurt een week maar omdat je ook goede bijdragen doet aan WikiKids heb ik hem ingekort tot 3 dagen. Ik hoop dat je zulke opmerkingen niet meer maakt. :) apoo overleg · (MOD) 7 dec 2019 19:12 (CET)

Apoo

De moslims zijn toch een gerafineerde sekte toch ? Dat zijn da assasijnen toch ? Probeerde alleen te helpen maar was een foutje van mij sorry

Ik zou nog maar eens goed doorlezen wat de Assassijnen precies waren want wat je zegt klopt niet. Het was 800 jaar geleden een sekte binnen een stroming binnen een andere stroming binnen de Islam, dus om dan te zeggen dat de Islam nu een geraffineerde sekte is slaat nergens op! Ik zal je het voordeel van de twijfel geven dit keer. Maar je moet echt 100% zeker zijn van wat je schrijft voordat je het op WikiKids zet! Moderators zullen de komende tijd je bewerkingen extra in de gaten houden. :) apoo overleg · (MOD) 7 dec 2019 20:14 (CET)

Verzoek

Beste Frodo, fijn dat je zo enthousiast wil meedoen. Toch wil ik je verzoeken om niet te snel te werken en je tekst wat beter na te kijken voor je die bewaart. Geef eens wat meer aandacht aan hoofdletters en leestekens, want anders bezorg je anderen gewoon te veel werk om het na jou te verbeteren. Begin bijvoorbeeld eens met het verbeteren van je laatste bijdrage. Succes ermee, White Fang (overleg) 11 dec 2019 10:34 (CET)

Bewerking verzoek white fang

Ga ik zeker doen

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Frodo&oldid=586588"