Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Faatscha

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Faatscha!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op wikikids! Vragen kun je aan mij of aan stellen of aan andere ervaren gebruikers (moderators). Globe.png Koms - Egypte! 28 nov 2009 09:07 (CET)

Boomhut

Ik heb geantwoord op je vraag in de boomhut. Als je verder nog vragen hebt of de uitleg niet echt snapt, kun je daar doorvragen of een nieuwe vraag stellen. Natuurlijk mag je ook gewoon aan de slag gaan :-) »» sum U rai 8 wp·ll 28 nov 2009 16:11 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Faatscha&oldid=125889"