Overleg gebruiker:Faatje

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VII
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Faatje!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Faatje, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

:) apoo overleg · (MOD) 20 jun 2017 20:14 (CEST)

WAARSCHUWING:

Beste Faatje; een oproep voor jou: doe svp serieuze bewerkingen, dit is al door Apoo gezegd (zie hier boven). Dit is je LAATSTE WAARSCHUWING. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 15 jul 2017 19:18 (CEST)

LAATSTE WAARSCHUWING!

Faatje, dit is nu je laatste waarschuwing. Je weet heus wel wat met bedoelt met vergrijzing en bij het plaatje mag je niet vandaliseren door te zeggen dat een dokter een ezel wordt. Nog één keer en er volgt een blokkade. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 15 okt 2017 13:08 (CEST)

Ik heb je wederom geblokkeerd, ditmaal voor een maand. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 15 okt 2017 13:11 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Faatje&oldid=492801"