Overleg gebruiker:Esthersimon

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VII
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Esthersimon!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg · (MOD) 4 nov 2017 15:36 (CET)

Pabo-sjabloon

Hallo Esther, het pabo-sjabloon graag alleen op de artikelen zetten die je geschreven hebt. Niet op je gebruikerspagina. Als je ze op je artikelen zet is voor ons duidelijk welk artikel door jou is geschreven. Gr, :) apoo overleg · (MOD) 7 nov 2017 06:38 (CET)

Graag niet op je gebruikerspagina zetten! :) apoo overleg · (MOD) 7 nov 2017 08:58 (CET)
Beste Esther, het PABO-sjabloon is nog steeds niet correct gebruikt. Met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 7 nov 2017 10:51 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Esthersimon&oldid=496625"