Overleg gebruiker:Emmelie

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen VI
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Emmelie!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Hoi Emmelie, welkom! Knowledge 14:43, 4 april 2007 (CEST)

Hey! Dankjewel Knowledge ;) Emmelie 14:53, 4 april 2007 (CEST) (Ole, mn handtekening werkt al!)

Haha :) Is dat altijd het eerste wat je aanmaakt? Knowledge 14:54, 4 april 2007 (CEST)

Nee, maar deze keer toevallig wel :) Lijkt het alsof ik hier erg ingeburgerd ben ;) Emmelie 14:56, 4 april 2007 (CEST)

Wij zijn de enige overigens met een handtekeningsjabloon :) Die van mij staat brutaal in de hoofdnaamruimte. Groets Knowledge 14:58, 4 april 2007 (CEST)

Haha cool :) Emmelie 15:01, 4 april 2007 (CEST)

Vraagje

Welkom Emmelie, Als je tijd en zin hebt kan je ons misschien helpen met het plaatsen van video fragmenten van klokhuis. Dit werkt namelijk erg goed voor de leerkracht in de klas. Dit bedoel ik wikikids:klokhuis als je geen zin hebt doe je het gewoon niet :-) Fijn dat je hier komt helpen in ieder geval. Groet, Delmoro 15:30, 4 april 2007 (CEST)

Hoi! Ik wil wel helpen. Ik zit net even te kijken. Het is de bedoeling dat een filmpje over een bepaald onderwerp bij het artikel over het onderwerp ingevoegd wordt he? Ik zie dat deze links in de artikelen staan, maar de opmaak is steeds verschillend. Kunnen we daar niet een afspraak over maken zodat alles er hetzelfde uitziet? Emmelie 15:44, 4 april 2007 (CEST)
Dat heeft knowledge ook al een keer gevraagd. mijn antwoord was toen (als ik mij niet vergis) dat het best een beetje mag verschillen het hoeft niet allemaal zo strak als bij wikipedia wat mij betreft.
Het is denk ik wel goed om boven de link dit te zetten ==Videolink==
Als er nog geen pagina is over het onderwerp wil je dan ff een beginnetje maken? Veel succes,Delmoro 15:49, 4 april 2007 (CEST)
Oke, is goed :) Is er hier ook een beginnetje-sjabloon om op de beginnetjes te zetten? Emmelie 15:54, 4 april 2007 (CEST)
Nee hoor wij werken hier wat losser. hier werken alleen maar verstandige mensen :-),Delmoro
Oke :) Emmelie 15:58, 4 april 2007 (CEST)

aleichem

hoi emmelie Michiel 15:47, 4 april 2007 (CEST)

Hoofdpagina

Hoi Emmelie,

Voor de leesbaarheid schrijven we expres Internet-encyclopedie. Zou je dat op de hoofdpagina weer terug willen draaien?

Dankjewel,--Webmaster 15:23, 5 april 2007 (CEST)

Oke, dat wist ik niet. Heb het nu weer teruggedraaid. Emmelie 14:52, 6 april 2007 (CEST)

Land en locatiekaarten

Vanaf heden graag de land- en locatiekaarten alleen in de categorie Categorie:AfbLandkaarten zetten!! Bedankt voor de medewerking, Delmoro 09:04, 15 april 2007 (CEST)

Klokhuis

Waar was je gebleven? Groetjes, Delmoro 08:52, 27 april 2007 (CEST)

Ik was met veel andere dingen bezig, maar zal vandaag de S even afmaken :) Emmelie 14:29, 28 april 2007 (CEST)

Mailinglist

Beste moderator,

Sinds kort is er een speciale mailinglist aangemaakt voor alle moderatoren en leden van de projectgroep. Harm heeft in ‘Het Clubhuis’ gevraagd of elke moderator een e-mail wilde versturen naar harm<at>wikikids.nl. Om alle e-mails te ontvangen vragen we je of je een mailtje wilt sturen. Groetjes, Copyright 29 apr 2009 14:19 (CEST)

Moderatorregels

Dag moderators,

Graag jullie aandacht voor de moderatorregels op: http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Aanmelding_moderatoren Als je je in de regels kan vinden, kun je je op http://www.wikikids.nl/aanmelden/ aanmelden als moderator.

We gaan nu niet iedereen moderator-af maken en na dat verzoek weer moderator maken, maar voor de volledigheid vragen we wel iedereen die moderator wil blijven, bovenstaande uit te voeren. Moderatorverzoeken die in het verleden al gedaan zijn, worden niet in behandeling genomen, graag aanmelden enkel en alleen via dit webformulier.

Van moderators van wie we niet via het formulier een aanvraag ontvangen, worden de moderator-rechten op 20 november teruggenomen.

Hartelijk dank voor ieders bijdrage!

Vriendelijke groet,

Harm Hofstede Stichting WikiKids

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Emmelie&oldid=120945"