Verbeter WikiKids vandaag nog!

Overleg gebruiker:Dushijimmy

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd I
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Dushijimmy!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Dushijimmy, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 10 nov 2022 14:06 (CET)

Hallo Dushijimmy, je bent al een keer eerder gewaarschuwd dat het niet toegestaan is om op WikiKids te schelden, en ongepast taalgebruik en onjuiste informatie te plaatsen op artikelen. Daarnaast heb je meermaals geprobeerd om discriminerende teksten op artikelen te plaatsen. Je kunt daarom WikiKids voor een maand niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 24 nov 2022 14:06 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Dushijimmy&oldid=749026"