Overleg gebruiker:Boekewurm12

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Boekewurm12!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Boekewurm12, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom op WikiKids! Apple logo black.svg 12345dan - Overleg - 19 mrt 2014 08:55 (CET)

Wijziging op Borsten

Zal je asjeblieft met normaal taalgebruik willen schrijven op WikiKids? En niet met straattaalwoorden? Ik heb je bewerking daarom ook ongedaan gemaakt. Met vriendelijke groet, Apple logo black.svg 12345dan - Overleg - 19 mrt 2014 08:58 (CET)

Je wijzigingen op Seksualiteit kunnen echt niet door de beugel, als je doorgaat geef ik je een officiële waarschuwing. Apple logo black.svg 12345dan - Overleg - 19 mrt 2014 09:00 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Boekewurm12&oldid=321351"