Overleg gebruiker:Blokkeermedan

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd I
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker
Permanent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Blokkeermedan,

De bewerkingen die je hebt gedaan accepteren we niet. Je bent daarom permanent geblokkeerd en kunt WikiKids niet meer bewerken. Ben je het niet eens met deze permanente blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

  • Reden voor de blokkade: Troll (geblokkeerd door: apoo)
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Blokkeermedan, klik hier om er een aan te maken.

:) apoo overleg · (MOD) 4 nov 2019 11:49 (CET)

Onjuiste blokkade!

mijn vriendin schreef op : "je mdr is dk" en daardoor is MIJN account nu geblokkeerd en dat is oneerlijk vind ik dankjewel -nickgur

Wat er gebeurd met jouw account is jouw verantwoordelijkheid. Ik zou je vriendin er op aanspreken als ik jou was. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 4 nov 2019 11:49 (CET)

ik heb haar aangesproken maar ik was aan het werk informatie aan het zoeken voor mijn spreekbeurt en toen ging ik naar de wc en toen ik terug kwam stond er een blokkeer teken-nickgur

Ik vind het heel vervelend voor je, maar dan moet je je account afsluiten als je naar de wc gaat. Je kan nog steeds informatie opzoeken over je spreekbeurt, je kan alleen 4 uur lang geen dingen aanpassen. Oh en trouwens, je wil toch graag geblokkeerd worden aan je naam te zien? Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 4 nov 2019 12:04 (CET)

die naam was als grapje bedoeld omdat ik wist dat ikzelf niets raars zou doen en het is mijn beste vriendin dus ik vertrouwde haar en nu ben ik geblokkeerd? -nickgur

Ja, je bent geblokkeerd tot 15:25. Dat betekend dat je tot 15:25 geen pagina's kan bewerken. Als je op zoek bent naar informatie is dat geen probleem, je kunt namelijk wel alle pagina's op WikiKids lezen. Wordt er na 15:25 weer gekliederd door dit account dan wordt de blokkade permanent. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 4 nov 2019 12:12 (CET)

dat weet ik maar de blokkatie vind ik gewoon onnodig laat maar mijn vriendin heeft sorry gezegd dankjewel

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Blokkeermedan&oldid=581655"