Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Joe Biden

Overleg gebruiker:Abduljlilati

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
  • Gebruikerspagina

Hallo ik ben abduljlilati

Ik ben geboren in 2011

Ik ben geboren in Apollo Syrië

Dat ligt in azie en nu woon ik in Nederland

Ik woon in de provincie Zeeland

Mijn gebruikersnaam had ik zelf gemaakt op wikikids mijn leeftijd is 8 jaar en het was heel leuk in Nederland dan Syrië ik heb alles zelf gemaakt dan niemand die het gemaakt heeft en dat was heel makkelijke idee om te doen het was leuk en op school heb ik nieuwe vrienden en vriendinnen en ik ben nu bij het eerste kwartaal van dit jaar een relatie hebben met een paar dagen geleden een keer in het begin van de week nog even naar het strand van de dag dat de man van het jaar daarop een keer in het land en tuinbouw de laatste jaren is de eerste helft van het jaar

Zandbak

Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Abduljlilati!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Face-sad.svgDeGroteEmojii 9 jan 2020 07:03 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Abduljlilati&oldid=590504"