Overleg:Rechtspraak

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Klijs (overleg) 21 feb 2016 17:09 (CET) onzin zal ik zéker niet toevoegen. Wat me opvalt is dat veralgemeniseerde woorde 'betekent' worden gebruikt wat verwarring met zich meebrengt. ; houdt in.

mishagen

Klijs (overleg) 21 feb 2016 17:13 (CET) 'mishagen' ken ik wel als term, maar niet op deze manier gebruikt ♥

krijgen

Klijs (overleg) Krijgen is met kadootjes en zo (kadeautjes) , niet met 'bekeuringen/straffen',

meer 'fraaiheden'

Klijs (overleg) ik zie meer 'fraaiheden' ; inschakelen van ,,,,, 'of schakelt in. Ik ging even handmatig door de pagina 'heen', dat kost veel energie. 'zoek vervang'kost minder, dat deed ik niet.

Frans-Nederlands

Klijs (overleg) bij wetboek staat 'vertaling' vanuit frans, oorzaak is geschiedenis, andere keer heb ik meer puf om die toe te voegen.

http://wikikids.nl/Franse_tijd_in_Nederland

Deze krijg ik niet 'mooi' ingevoegd, TOCH wilDIT, http://wikikids.nl/Franse_tijd_in_Nederland bij "Napoleon". [[]] en [] werkt niet mooi. Klijs (overleg) 2 mrt 2016 20:43 (CET)

Hè, hè, als je weet hoe 'het er uit komt te zien', is de stap sneller gezet/gemaakt. Die url kwam naast de term- er niet 'onder'. Klijs (overleg) 2 mrt 2016 21:25 (CET)

moeit met 'geregeld'

Ik zat naar het 'woord' geregeld te kijken, dat zegt iets over 'functie', niet over 'vertellen'. Het was nogal 'omslachtig' om die zin zo te maken dat je wist dat het een 'weergave' zou zijn en geen 'actie', TOT ik las dat het wel degelijk 'wet-hoofdstuk' is, ik miste dus eigenlijk 'boek', dat heb ik toegevoegd. Zonder boek geen hoofdstuk, waar het is 'gedicteerd'. Klijs (overleg) 2 mrt 2016 21:39 (CET)

accenten toepassen

'hoofdletter met accent' Dit gebruik heb ik 'nagekeken' en ga ik doorvoeren, nogmaals het gaat niet om 'mijn gelijk', ik vind het óók minder mooi. Hoofdletters/bovenkastletters doen mee bij 'accenten'. Klijs (overleg) 3 mrt 2016 05:31 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Rechtspraak&oldid=434390"