Overleg:Italië

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi, ik heb een kei coole afbeelding gevonden, maar ik weet niet hoe ik hem moet plaatsen. Kan iemand mji vertellen hoe dat moet. bye, bye, 7 okt 2013 21:09 (CEST)

Is dit kindertaal ? ? ? Ik denk dat op het laatste stukje over de planten na, het best op WikiKids geplaatst kan worden. Ik ben trouwens wel benieuwd wie deze opmerking hierboven heeft gezet Gerarddummer 16:14, 25 juni 2006 (UTC)

Ik denk dat een kind zelden: "Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een land in Zuid-Europa, behorend tot de Europese Unie" zal schrijven.

Dag,

Misschien vind je het een leuk idee om dit aan te passen? Dat mag natuurlijk. Ik ben benieuwd wat je er van maakt. Zou je je bijdrage op de overlegpagina misschien willen ondertekenen met vier tildes ~~~~. Dat zijn de golfjes die je tussen de tekst "nowiki's" ziet staan. Ik ben benieuwd met wie ik nu overleg. Gerarddummer 16:49, 27 juni 2006 (UTC)

Hallo, Ik heb de pagina over Italië gecontroleerd en verbeterd en de pagina in hoofdstukjes onderverdeeld. Daarbij heb ik soms wat stukken tekst in één kopje ondergebracht om wat meer samenhang te krijgen. Verder heb ik niets aan de inhoud veranderd. (oeps... zag ik dat ik zelf ook Italië nog eens met een kleine letter schreef) Groeten, --AnitaBoer 13:50, 3 januari 2007 (UTC)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Italië&oldid=443838"