Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg:Europees kampioenschap voetbal mannen

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Europees kampioenschap?

Hoezo is EK precies EK voetbal. Er bestaat toch ook EK zwemmen of EK schaatsen. Als je EK in de zoekbalk intypt kom je meteen uit op Europees kampioenschap voetbal. Ik vind het toch een beetje vreemd. Misschien is er geen tijd om alles te zetten, maar ik weet het ook niet. --Schach Dame schwarz.svg Lieve Olifant Schach Dame schwarz.svg 27 mrt 2015 16:04 (CET)

Trouwens, als je op wikipedia EK intypt kom je op een verwijzing --Schach Dame schwarz.svg Lieve Olifant Schach Dame schwarz.svg 27 mrt 2015 16:06 (CET)
Dat kan. Alleen hebben we denk ik nog geen artikelen over de andere EK's. In België en Nederland is het EK voetbal tevens het bekendste EK en wordt negen van de tien keer zo genoemd. Ik heb liever geen doorverwijspagina's met maar één blauwe link. Als je een artikel wilt maken over een ander EK, zal het wel veranderd worden. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 27 mrt 2015 19:02 (CET)
Ik zal het proberen. Maar ik kan niks beloven. --Schach Dame schwarz.svg Lieve Olifant Schach Dame schwarz.svg 27 mrt 2015 19:32 (CET)
Ik weet nu wel zeker dat ik het ga doen, maar ik denk niet alles. Ik heb EK zwemmen al, maar nu zal ik er nog 2 EK's erbij maken. Schaken en schaatsen en misschien nog een ander EK. --Schach Dame schwarz.svg Lieve Olifant Schach Dame schwarz.svg 29 mrt 2015 19:56 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Europees_kampioenschap_voetbal_mannen&oldid=528049"