Help mee! Maak een account of meld je aan.
In februari staat WikiKids in het teken van Turkije! Doe jij ook mee?
Stem nu op: Kolmarden Zoo

MovieStarPlanet

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

MovieStarPlanet of MSP is een site waar op je kunt chatten met vrienden en andere mensen. Er zijn veel verschillende "chatrooms", zoals het café, het strand en vanaf level 8 heb je toegang tot het winkelcentrum waar alleen personen zitten van level 8 of hoger. Er is ook een VIP-room voor mensen met VIP, een skatepark, een huisdieren park en ten slotte een chatroom met het thema van de week. Je kunt er ook winkelen en missies voltooien bijvoorbeeld: geef een handtekening aan elkaar. Je kunt ook filmpjes maken. Je kunt huisdieren kopen, verkleden, quizzen doen, chatten, foto's plaatsen, cadeautjes geven en spelletjes doen. Je kunt ook op IOS en Android MovieStarPlanet spelen maar dan is het wel anders dan op de computer! Maar nu is er een nieuwe versie van de app waarbij het een beetje meer op elkaar lijkt.

Je kan dus ook VIP kopen, dat kost wel geld. Je kan van een week, een maand en een jaar kopen. Als je Vip bent, kan je dus in de Vip wereld, speciale dingen kopen in de animatiewinkel, kledingwinkel en de schoonheidssalon.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=MovieStarPlanet&oldid=516671"