Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem opnieuw voor: de Gouden WikiKids Award 2021

Lego Dino Attack

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Lego Dino Attack (in Europa Lego Dino 2010) was een productlijn van de Deense speelgoedfabrikant LEGO dat in de Verenigde Staten, Australië en Japan in juni 2005 en in Europa oktober 2005 werd verkocht.

Verhaallijn

Verenigde Staten, Australië, en Japan: Lego Dino Attack

In 2010 worden vreemde dinosaurussen waargenomen. Shadow, Digger, Viper, en Specs die het Dino Attack-team vormen moeten de dino's stoppen voordat ze de wereld ruïneren. Dit verhaal speelt zich af in een stad die de dinosaurussen aan het verwoesten zijn.

Europa: Lego Dino 2010

Het verhaal van Dino 2010 gaat over dezelfde personages en dinosaurussen. De voertuigen lijken op die van Lego Dino Attack, maar hebben in plaats van grote wapens vangapparatuur. Ook is de locatie veranderd in een jungle.

Minifigs & dino's

  • Specs: Een chemicus, paleontoloog, bioloog en kernfysicus. Hij heeft vaak ruzie met Shadow. Hij is de teamleider.
  • Shadow: Het meest gedreven lid van het team. Zijn buurt werd verpest en zijn huis verwoest in de eerste dino-aanval.
  • Viper: Is geen wetenschapper maar werd wel opgesteld in het team.
  • Digger: Een beroemde paleontoloog, gaat verder dan wie dan ook in zijn zoektocht naar botten.
  • T-Rex: De ultieme dinosaurus: Massieve sterkte, bijna onkwetsbaarheid, laser zicht; mond is een nucleaire oven die kan desintegreren als iets dicht bij zijn bek is. Is gebaseerd op de Tyrannosaurus Rex.
  • Pteranodon: de luchtmacht van de dinosaurussen. Een vliegend behendig reptiel dat bliksemschichten schiet uit de uiteinden van zijn vleugels. gebaseerd op de Pteranodon.
  • Raptor: Een snelle sterke dinosaurus. Heeft verhoogde zintuigen; krachtenveld. Gebaseerd op de Velociraptor, maar hij is veel te groot in verhouding met een Velociraptor en de lego-wereld.
  • Mutant Hagedissen: Kleine dinosaurussen die gebaseerd op Compsognathus dinosaurussen zijn. Ze zijn snel en hebben per ras verschillende bevoegdheden. Ze kunnen zich aanpassen aan aanvallen, dus dezelfde aanval werkt zelden twee keer.

Zie ook

Externe link

officiele site

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Lego_Dino_Attack&oldid=511535"