Home Alone 3

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Home Alone 3 (vert.: alleen thuis de derde) is een komische film uit de jaren '90. In tegenstelling tot Home Alone 1 en 2 draait het verhaal niet om Kevin McAllistar, maar om Alex Pruitt.

Verhaal

Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal.
Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!

Alex Pruitt is de jongste in een gezin met drie kinderen. Alex krijgt per ongeluk een radiografisch bestuurbare auto, waar een chip met belangrijke overheidsinformatie in verborgen zit. Een bende zware criminelen probeert de chip van Alex terug te krijgen, maar dat lukt niet goed. Alex heeft de chip ontdekt en probeert de eigenaar van de chip te traceren. Hij belt een rekruteringsbureau van het Amerikaanse leger, maar zij nemen Alex niet serieus. De bende criminelen gaat naar het huis van Alex om de chip te bemachtigen. Alex, alleen thuis, zet allerlei vallen op om de criminelen te verdrijven uit zijn domein.

De Amerikaanse, federale politie (FBI) heeft intussen ontdekt dat Alex de computerchip in handen heeft. Met man en macht gaan zij naar Alex' woonplaats om de computerchip op te halen. De criminelen zitten ook achter de chip aan, maar dankzij Alex' boobytraps, lukt het hen niet om die af te pakken. Net als alle voorgaande Home Alone-films zorgen de blunders van de criminelen voor een hoop humor.

Uiteindelijk weet Alex enkele boeven in een ijskoud zwembad te lokken. Eén wordt opgesloten in een liftkoker en de ander wordt onder bedreiging van een waterpistool verjaagd.

Link

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Home_Alone_3&oldid=757175"