Home Alone

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Home Alone is een komische kerstfilm uit 1990. Het is een van de beste kerstfilms die er ooit zijn gemaakt.

Het huis, waar het is gefilmd

tEr zijn inmiddels 3 vervolgen.

Plot

Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal.
Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!

Kevin McCalister blijft per vergissing thuis in Chicago als zijn rijke(en grote) gezin op vakantie naar Frankrijk gaan. Dan komen de dieven Harry en Marv in de rijke straat waar hij woont inbreken. Gelukkig weet Kevin een boel vallen in zijn grote huis te zetten wanneer de dieven die eerst het huis niet indurfden omdat ze dachten dat er nog mensen waren het door krijgen en inbreken.

Vervolgen

  • Home Alone 2: Lost in New York
  • Home Alone 3

Home Alone 4

De ouders van Kevin zijn gescheiden. Kevin besluit de kerst bij zijn vader door te brengen, waar ook wordt ingebroken. Kevin heeft die boeven al snel in de gaten en gaat ze tegenhouden.

Home Alone 5

De tienjarige Finn, die met zijn ouders naar Maine verhuist. Dat is een Amerikaanse provincie, die ze daar "staat" noemen. Finn speelt graag computerspelletjes. Zijn zus luistert de hele dag naar muziek. Ze willen geen vriendjes zoeken om mee te spelen. Vriendjes zijn alleen maar lastig, vinden ze.

Wanneer ze met hun ouders gaan winkelen, wordt er bij hen ingebroken. Maar Finn, die erg slim is (vindt hij zelf) heeft al gauw de verdachten op het oog. En hij zorgt ervoor dat ze worden gearresteerd.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Home_Alone&oldid=722907"