Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Amsterdam

Gebruiker:Southparkfan/Portaal/Artikelen maken

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hulp-Portaal.png
Klik hier om terug te gaan naar het Hulp-Portaal.

Iedereen die niet geblokkeerd is, en een geregistreerde gebruiker is kan artikelen aanmaken.

Wat zijn de vereisten voor een goed artikel?

  • Als je het over een koe hebt, en je schrijft bijvoorbeeld "De Koe is een dier.", moet "Koe" vetgedrukt zijn, dus "De Koe is een dier.". Om een woord vetgedrukt te maken, gebruik je de volgende code: '''Hier een naam'''
  • Moeilijke woorden die kinderen niet begrijpen, moeten tussen twee haakjes. Dus [[Hier een woord]].
  • Je mag niet expres onjuiste informatie in een artikel zetten, je mag er geen onzin in zetten en je mag er geen pornografische-links in plaatsen of spam-links.

Een idee voor een artikel

Een idee kan elk moment binnen komen. Bijvoorbeeld wanneer je op school bent en warneer je ergens over leert, als je een boek leest. Soms kan het zijn dat een artikel al bestaat, maar je mag gewoon informatie toevoegen.

Een artikel maken

De basis regels heb je al in het begin van deze tekst al gelezen, als je het over de koe hebt en de eerste keer dat je het opnoemt moet vet gedrukt zijn. Bij moelijke woorden doe je het dus tussen [[]].Bijvoorbeeld koe. Als je het over een kleur/land hebt heb je ook navigatie sjablonen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Southparkfan/Portaal/Artikelen_maken&oldid=331636"