Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Amsterdam

Gebruiker:Apoo/lintje

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Wikikids-Ster.png

Lieve apoo,
Je was vier jaren lang moderator. Je stond voor de site klaar in tijden van drukte, rust, ruzie en plezier. Je was één van de gebruikers die andere gebruikers goed kan helpen. Je zag gebruikers komen en gaan, vele heb je er verwelkomt en geholpen met hun vragen, maar ook als een gebruiker buitensporig gedrag vertoonde, wist jij de blokkeerknop te bereiken. Jij bent apoo, jij hebt zoveel bewerkingen aan WikiKids gedaan dat je er meer heb gedaan dan welke moderator ooit. Dat is iets waar je trots op mag zijn. Hopelijk heb je zelf ook veel plezier gehad in het moderator zijn, en hopelijk zul je ook in de rest van je leven veel plezier en geluk krijgen. Een WikiKids zonder apoo is bijna geen WikiKids meer, jammer dat je weggaat. Hoewel het officieel niet meer uit te reiken is, heb je dit lintje echt 100% verdiend voor je inzet in deze vier jaar. Het ga je goed. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg , Southparkfan, Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg, Gebruiker:JurgenNL/handtekeningApoo

Vier jaar lang stond jij klaar voor iedereen als moderator
Je stond op Wikikids bekend als een behulpzame gebruiker met humor
Nu is het toch echt tijd om verder te gaan met je leven
Je gaat studeren voor werk in de operatiekamer waardoor je meer mensen laat leven

Je was erg goed in communicatie met mij
Dat maakte me blij

(Ja ik wist niet veel meer om bij te verzinnen Face-tongue.svg)

Heel erg veel succes apoo!

Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG »


Dit is voor jou. Ik weet dat het nog geen 1 september is, maar ik ga volgende week op vakantie, dus hier is een afscheidsgedichtje voor jou.

4 jaar lang heb jij heel erg goed klaargestaan voor iedereen op WikiKids en natuurlijk ook voor mij. Ik ben je heel erg dankbaar dat je zo goed hebt gecommuniceerd met mij.

Deze zijn voor jou:

Ik wil je heel veel succes wensen Apoo!

Met vriendelijke groetjes,

Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 21 aug 2014 15:23 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Apoo/lintje&oldid=656264"