Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Richard van Nooten: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Richard van Nooten is een personage uit de populaire Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden. Richard maakte zijn debuut op 6 april 2020. De rol van [...')
 
Regel 1: Regel 1:
[[Richard van Nooten]] is een personage uit de populaire Nederlandse soap [[Goede tijden, slechte tijden]]. Richard maakte zijn debuut op 6 april 2020. De rol van [[Richard van Nooten]] wordt vertolkt door [[Edwin Jonker (2020–).
+
[[Richard van Nooten]] is een personage uit de populaire Nederlandse soap [[Goede tijden, slechte tijden]]. Richard maakte zijn debuut op 6 april 2020. De rol van [[Richard van Nooten]] wordt vertolkt door [[Edwin Jonker]] (2020–).

Versie van 4 apr 2020 21:56

Richard van Nooten is een personage uit de populaire Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden. Richard maakte zijn debuut op 6 april 2020. De rol van Richard van Nooten wordt vertolkt door Edwin Jonker (2020–).

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Richard_van_Nooten&oldid=605150"