Overleg gebruiker:TahR: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(opmerking over bobslee foto)
Regel 79: Regel 79:
 
*Vandalisme draai ik terug en voor vandalisme geef ik een waarschuwing en/of een blokkade.</small>
 
*Vandalisme draai ik terug en voor vandalisme geef ik een waarschuwing en/of een blokkade.</small>
  
<!--
 
 
== Tja zo werk dat schijnbaar ==
 
== Tja zo werk dat schijnbaar ==
  
Regel 88: Regel 87:
  
 
Een beetje laat, maar ja.
 
Een beetje laat, maar ja.
-->
 
 
== Berichtje ==
 
 
Ik heb geluisterd naar wat je hebt gezegd. Lees onderaan Greenday's OP maar 'ns mijn berichtje. Ik heb geprobeerd zo vriendelijk mogelijk te reageren. Is dit wat je bedoelde? [[Gebruiker:FotoDude|FD :D]] 6 januari 2010 19:49 (CET)
 
:Ja, maar ook het andere bericht onder het kopje "Gedrag". Kan je daar ook nog even op reageren? ;) {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 6 januari 2010 19:58 (CET)
 
::''Je kan hem op zn minst vertellen dat er ook andere sjablonen zijn die hij kan gebruiken, omdat WikiKids anders werkt dan andere Wiki's. Monkey.png '''<big>apoo</big>''' overleg - moderator.'' - Dat zei toch echt ik hoor. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 6 januari 2010 20:19 (CET)
 
:::Apoo ik heb ook wat gepost.. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 6 januari 2010 20:20 (CET)
 
::::FD, mensenlief, "zo vriendelijk mogelijk", wie denk jij eigenlijk dat je bent? :S [[Gebruiker:Greenday2|Greenday2]] 6 januari 2010 20:48 (CET)
 
En wie denk '''jij''' dat je bent, Greenday? Je bent geen haar beter dan me dus zet niet zo'n grote mond op. Je was toch vertrokken? Doe je dit om me te ergeren of omdat je toch verslaafd bent aan wikikids? Je haat de site toch zo, en vind de site toch zo slecht, Greenday? Vertrek dan gewoon. [[Gebruiker:FotoDude|FD :D]] 6 januari 2010 21:06 (CET)
 
:Ga niet ruzien op mijn overleg. En btw, FD, GD2, zoals apoo zei: dit is de laatste waarschuwing. De eerste wie nog verder gaat zorgt voor een week blok voor jullie beiden. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 7 januari 2010 14:59 (CET)
 
 
== Hoho! ==
 
 
Tahr, hoho! Er is geen termijn wanneer een artikel verwijdert moet zijn, volgens mij. Ik weet het niet zeker dus heb het Gerard gevraagd. Je verwijdert nu wel érg veel. Ik dacht, ik zeg het maar eventjes. [[Gebruiker:FotoDude|FD :D]] 7 januari 2010 15:55 (CET)
 
:Dat klopt, er is geen termijn, maar het gaat niet werken als er zo lang verbeteren op een artikel blijft staan terwijl niemand het verbetert. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 7 januari 2010 15:56 (CET)
 
En het gaat ook niet werken als jij gewoon maar besluit, zonder overleg met de aanmakers van artikelen en andere ''actieve'' moderatoren, massa's artikelen te gaan verwijderen. Zo werkt het niet hier. Ik heb het daarom aan Gerard gevraagd, over er een domein is en hoe hij en de projectgroep erover denken. Ik denk persoonlijk dat je beter een artikel kunt hebben met de nodige schoonheidsfoutjes dan helemaal geen artikel. Houd nu op met verwijderen en dergelijke totdat Gerard heeft gereageerd. Ik vraag het je erg vriendelijk. [[Gebruiker:FotoDude|FD :D]] 7 januari 2010 15:59 (CET)
 
:Ik houd niet op, ik heb duidelijk gezegd: ik verwijder de artikelen met zo een sjabloon die al langer dan 3 maanden dat sjabloon hebben. En verder, soms moeten er knopen doorgehakt worden. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 7 januari 2010 15:59 (CET)
 
Je doet maar, ik kan je toch niet tegenhouden. [[Gebruiker:FotoDude|FD :D]] 7 januari 2010 16:01 (CET)
 
:Lees gerard's overleg, laten we het overleg op een plek houden. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 7 januari 2010 16:02 (CET)
 
 
== Grapjas ==
 
Heeft u hoofdpijn. Dan kun je naar WikiWeet komen. Last van blaren, haaruitval, pukkels of andere narigheden, een flinke dosis WikiWeet zal je goed doen. Ik denk niet dat voor ieder kwaaltje WikiWeet helpt, dus zou je alsjeblieft, heel alsjeblieft willen stoppen met in ieder bericht tenminste 1 keer WikiWeet te gebruiken? Dat scheelt een hoop frustratie hier en ik denk niet dat je ze er mee overhaalt (hoogstens maak je ze er erg op tegen). {{Gebruiker:Sumurai8/hndt}} 8 januari 2010 00:08 (CET)
 
:Ik doe het ook niet in ieder bericht, grapjas.. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 8 januari 2010 15:38 (CET)
 
 
 
::TahR (xD), wat is je username op Habbo? (dacht er opeens aan :P) {{Gebruiker:JurriaanH/Handtekening}} 8 januari 2010 17:11 (CET)
 
:::Lees: ''Ik ben TahR, ook wel bekend als TahR78. Ik ben hier op WikiKids actief, maar ook op wiki's als Llamada, Wikistad, Wikipedia en KinderWiki. Ik zit ook nog voor vrije-tijd vermaak op Habbo Hotel (als TahR78!!!) en op Hyves''
 
 
{{User:Kalta/Kalta}} 8 januari 2010 17:39 (CET)
 
:Ikke Johan.2, dus voeg me toe if you want! :P {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 8 januari 2010 19:01 (CET)
 
 
== This is it hahahaha ==
 
 
ik dacht dat je vertrokken was. Doe eens wat je schrijft. Hij heeft wel degelijk bewerkingen gedaan die niet kunnen. En daarbij ben ik jou geen verantwoording verschuldigd. [[Gebruiker:DeMoor|Delmoro]] 8 januari 2010 22:37 (CET)
 
:Wel... want het is namelijk nogal onterecht, de gebruiker draagt constructief bij. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 8 januari 2010 22:39 (CET)
 
:Wat zijn die bewerkingen? Jefken draagt constructief bij. Wat er met Jefken is is pure ontwetendheid: hij weet niet hoe dingen hier werken en daarom schrijft hij dingen over zijn eigen club en over steden enzo die niet op de juiste manier zijn. Je kan hem ook helpen ofzo. En btw in mn afscheidsbericht stond dat ik nog ging bewerken. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 8 januari 2010 22:40 (CET)
 
::(4x BWC) Daarbij is het wel netjes als je deze nieuwe, beginnende, onwetende, uitproberende, gebruiker even van de blokkade op de hoogte stelt, en een duidelijke reden verteld. Want ik weet bijna zeker dat "jefken" morgen raar staat te kijken. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 8 januari 2010 22:44 (CET)
 
::Dat zal ik wel doen. En Demoor, wil je mijn reacties laten staan? Het is tenslotte mijn overleg. Overleg verwijderen mag niet volgens de regels, svp als bestuurslid ook aan die regels houden. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 8 januari 2010 22:45 (CET)
 
::Je bent een moderator, (bestuur of niet. Dit is geen speciale "bestuurs blokkade"). Als andere moderatoren om verduidelijking vragen, is het netjes om extra uitleg te geven {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 8 januari 2010 22:47 (CET)
 
 
== Dit is er een van de ... ==
 
 
Dag Tahr, hier komt hij: http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Ballet?diff=prev&oldid=140485 deze bewerking is zeer bewust uitgevoerd en draagt niet bi jaan d eopbouw van deze wiki over zijn reclame uitingen nog maar gezwegen.. [[Gebruiker:DeMoor|Delmoro]] 8 januari 2010 22:57 (CET)
 
:Dit is "zandbakken". De gebruiker wil gewoon proberen hoe de wiki werkt. En aangezien niemand hem een link naar de WikiKids:Zandbak heeft gegeven, en ja, het staat in het welkomsjabloon. Maar dat is zolang en leest waarschijnlijk 10% van de nieuwe kinderen. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 8 januari 2010 23:01 (CET)
 
::Ha ha ha dit is grappig hij is juist ontwikkeld door jullie omdat deze beter zou aansluiten bij de jeugd. Hoe is het nu eigenlijk? [[Gebruiker:DeMoor|Delmoro]] 8 januari 2010 23:04 (CET)
 
:::Ik was fel tegen het sjabloon, en het is doorgevoerd zonder enige stemming. Maar zeg nou zelf, waarom de gebruiker direct blokkeren?? Over het zandbakken had ik al uitgelegd, het reclame is wat moeilijker, wat is perecies reclame en wat niet? De gebruikers vinden dat spel leuk, en maken er een artikeltje over aan, er stond nieteens een link meer in. (Daarom heb ik runescape ook verwijderd, dat werd wel geaccepteerd). Maar waarom direct een blokkade? En nog een lange ook.. waar zijn de 3 waarschuwingen? Waar is uberhaupt de eerste waarschuwing??? {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 8 januari 2010 23:11 (CET)
 
  
 
== alvast good bye ==
 
== alvast good bye ==

Versie van 14 jan 2010 om 01:29


Gtk-dialog-info.svg
Er zijn 2 meldingen beschikbaar.
Nuvola apps important.svg

GYMNASIUM! PROEFCITO SCORE: 546! :D

Nuvola apps important.svg

2, 3 en 4 februari 2010: Citotoets! Ik zal meer afwezig zijn, ivm uitrusten, vroeger naar bed en dat soort dingen.

Taimadera Okunoin teien2.jpg

Welkom op mijn Overlegpagina :-)

Huidig overleg - Archief 1 - Archief 2 - Archief 3 - Archief 4 - Archief 5 - Archief 6

  • Elke 20 tot 25 kopjes worden gearchiveerd, maar soms kan er nog wat meer in mijn archief zitten dan 25 kopjes.
  • Ik wens geen spamsjablonen te ontvangen; wel Fijne Feestdagen-berichten e.d., maar niet op een spammanier. Indien ik deze krijg archiveer ik ze direct. Behalve op: de Kerst-, Paas- en Pinksterdagen, Oud en Nieuw, Koninginnedag, Driekoningen, mijn verjaardag (25 oktober).
  • Ongewenste reacties (o.a. gescheld en PA's) verwijder ik (nee, niet archiveren, gewoon verwijderen). Ik hoef deze reacties namelijk niet, als je niet normaal kan praten.
  • Let op: in het geval een deel van mijn overlegpagina wegvalt, heb je zeker #<naam van een kopje>, zoals #test in je URL staan. Haal dat weg om de volledige overlegpagina te zien. Dit is een technische bug waar ik helaas niks aan kan doen.
  • Vandalisme draai ik terug en voor vandalisme geef ik een waarschuwing en/of een blokkade.

Tja zo werk dat schijnbaar

Dag Tahr, Ook jou wens ik een fantastisch 2010. Maar nu ff iets anders. Je hebt allerlei dingen hier opgestart. Nieuwe lay out geschiedenis vragen etc. nominaties per week ... hoe gaat dit nu verder? Of zal ik mij vrij voelen en dit per direct veranderen. Continuteit lijkt mij een van de belangrijkste dingen als het om zulke dingen gaat. Ik zal dit ook nog even in de boomhut zetten. Bedankt voor je werk op wikikids en het werk wat je ons gegeven hebt :-), Delmoro 1 januari 2010 20:27 (CET)

Hoi DeMoor, ik zal Sumurai8 het systeem over de nominaties per week uitleggen zodat hij het kan onderhouden. Of misschien een andere mod. Dat over de geschiedenisvragen e.d., daar komt binnenkort wel een bericht over. Verder nog vragen? Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 1 januari 2010 20:39 (CET)

Gebruiker:Kalta3/2010

Een beetje laat, maar ja.

alvast good bye

Hoi TahR78, ik ga vertrekken uit wikikids. Jij bent een van de personen die me het meest heeft geholpen om mij een goeie gebruiker te maken. Al heb ik ooit ruzie met jullie gehad. Maar de ruzie is al lang over. Ik weet dat jij een goede moderator. Bedankt voor al je hulp ooit. I wish you... a good time on Wikikids (and so on)! Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 10 januari 2010 12:26 (CET)

Doe eens normaal :-)

Gekker moet het hier niet worden. Graag het zout buiten laten liggen en niet met bakken tegleijk de wiki in dragen. Delmoro 10 januari 2010 19:25 (CET)

Het zijn gewoon regels, gebruikers houden zich eraan, mods ook, bestuursleden dus alsjeblieft ook. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 10 januari 2010 19:27 (CET)
De Moor, ik vind het niet prettig hoe je tegen sommige gebruikers (zover ik weet: TahR) reageert, hij streeft alleen de regels na. Ik hoop dat je me begrijpt. Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 10 januari 2010 19:30 (CET)

TahR, weet jij een scriptje om automatisch te ondertekenen?

Guam Wapen

Ik heb een nieuwe kortere naam geupload voor de afbeelding.:-) Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 13 januari 2010 12:23 (CET)

Ik ben TahR niet, maar goed :) Heel goed, maar je had 't ook gewoon kunnen uploaden onder bijvoorbeeld Afbeelding:Wapen Guam. Toch? Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 13 januari 2010 16:22 (CET)

opmerking over bobslee foto

Dag Tahr, je opmerking was deze keer niet rechtvaardig. Graag beter kijken want d emaker stond wel vermeld namelijk: Author=Pcbobsledder wikipedia Probeer eens wat minder de ander in de gaten te houden en meer inhoudelijk bij te dragen, alsjeblieft. Demoor 13 januari 2010 22:08 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:TahR&oldid=141911"