Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Modern: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Modern. Het woord modern verwijst naar het feit dat iets recent of nieuw is. Het woord `modern` wordt ook vaak gebruikt in de betekenis van niet-klassiek. == Verder...')
 
k
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Modern. Het woord modern verwijst naar het feit dat iets recent of nieuw is. Het woord `modern` wordt ook vaak gebruikt in de betekenis van niet-klassiek. == Verder == Modern is ook de naam van een album van de Britse punkrock-band The Buzzcocks uit 1999.
+
'''Modern''' is iets dat recent of nieuw is. Het woord wordt ook vaak gebruikt in de betekenis van niet-klassiek. Modern is ook de naam van een album van de Britse punkrockband The Buzzcocks uit 1999.
 +
 
 +
[[Categorie: Woordenschat]]
 +
[[Categorie: Album]]

Huidige versie van 22 jan 2020 om 20:04

Modern is iets dat recent of nieuw is. Het woord wordt ook vaak gebruikt in de betekenis van niet-klassiek. Modern is ook de naam van een album van de Britse punkrockband The Buzzcocks uit 1999.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Modern&oldid=593472"