Mad Max Beyond Thunderdome

Uit Wikikids
Versie door Wouter15 (overleg | bijdragen) op 17 nov 2020 om 19:23 (Versie 635339 van Wouter15 (overleg) ongedaan gemaakt)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽

Mad Max Thunderdome is een film uit 1985 waarvan de titelsong We don't need another Hero, was gezongen Door Tina Turner die in ieder land wel een top 5 positie in de hitlijst haalde.

Verhaallijn

Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal.
Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!

Max rijd door de woestijnen van Australië. Max wordt beroofd van al zijn bezittingen en kan nog net de stad Bartertown bereiken, die gerund wordt door Aunt Entity (Turner). Hij sluit een deal met Entity en vecht namens haar in de Thunderdome, een kooi waarin gevechten op leven en dood worden gehouden. Entity belazert hem en gooit hem de woestijn in. Met hulp van een groep kinderen die hij bij een oase vindt, gaat Max weer terug naar Bartertown, om met Entity af te rekenen. Dit lukt niet en hij moet vluchten voor Entity hij wordt achtervolgd en achtervolgd. De kinderen geloofden dat hij hun held was en geloofden in hem. hij bracht ze naar Sydney. Alleen hij bleef achter en Entity kwam eraan ze spaarde zijn leven En liet hem alleen achter.

Cast

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Mad_Max_Beyond_Thunderdome&oldid=635341"