Help mee! Maak een account of meld je aan.
In februari staat WikiKids in het teken van Turkije! Doe jij ook mee?

Wikikids:Wikikids wint Ipon Award 2008

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Iponawards2008.jpg

op 23 januari 2008 heeft WikiKids de IPON-award 2008 gewonnen voor innovatief educatief ICT-project. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Het geeft volgens mij aan dat we op de goede weg zijn.

Iponaward.jpg

Wat is de IPON-award?

Tevens introduceert het ICT-platform Onderwijs Nederland tijdens de IPON2008 de IPON Awards. De IPON Awards moeten er voor zorgen dat ICT-bedrijven, die zich richten op het onderwijs, worden bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich onderscheidt wat betreft innovatie, kwaliteit en originaliteit van andere bedrijven. Verder stimuleren de Awards het bedrijfsleven om hun producten te vernieuwen en te verbeteren.

Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers van o.a. digitale schoolborden, e-learning producten, ict beheeroplossingen, HRM-systemen, schooladministratie- en leerlingvolgsytemen, educatieve software, hardware en meer.

Externe Links

IPON

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Wikikids_wint_Ipon_Award_2008&oldid=88918"