Wikikids:Nieuwsbrief1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Nuvola filesystems www.png Welkom bij de laatste nieuwsbrief van 2009! Nuvola filesystems www.png


Hoofdredacteuren: Kalta3 & Beemster

Original Barnstar 6000.png

Artikelen - Kalta3

Zojuist kwam er een mijlpaal in de geschiedenis van WikiKids; het 6000e artikel is geschreven! Het artikel heet World Wide Web en is geschreven door Kalta3. Zonder jullie hulp was dit niet gelukt, en wij bedanken alle gebruikers voor deze prestatie!

wikikids-column (kalta3)

De oliebollen worden al gemaakt en het vuurwerk is al te koop, maar het is nog geen 2010. Ik hoop in ieder geval dat er volgend jaar meer artikelen worden geschreven en ik verheug me dan ook op het Award Museum. Ook hoop ik dat er wat meer vandalisme opgespoord word en ja, nog duizenden dingen. Nou ja, geniet nog van de laatste 2009 ooit en bereid je voor op het nieuwe jaar. Kijk uit met vuurwerk en zorg dat je de beste in huis hebt! Nou, tot volgende maand, dan schrijf ik een stuk over Vandalisme.


2006 Ojiya Festival 014.jpg

Column

Leuk he? Zo'n nieuwsbrief. Hij is weer wedergekeerd. Kerst is net voorbij... Jammer toch hoor. Gelukkig is het bijna nieuwjaar. Goede voornemens, oliebollen. Maar... Goede voornemens? Onzin, je houdt je er zelden aan en hoezo moet dat bij nieuwjaar? Kan toch ook gewoon op 1 April? Dan klopt het. Want goede voornemens zijn eigenlijk toch ook gewoon een grapje? Ik hoop dat hierzo het nieuwe jaar maar ook weer gezellig wordt ingeluid. Met al die sjablonen enzo. Niet iedereen is er blij mij, wat ik wel kan begrijpen. Nou, ik denk dat ik maar moet stoppen. Volgende maand ben ik er weer met een nieuwe column, en vergeet niet: Kijk uit met vuurwerk. Gelukkig nieuwjaar alvast! ~Beemster~

verbeter! door beemster

Help ook om de wiki schoon en mooi te houden! Kijk eens in de categoriën wikikids:spelling, wikikids:twijfel, wikikids:verbeteren en wikikids:weg. Vast wel een artikel wat jij kan verbeteren. Kijk ook eens naar wikikids:beginnetje voor alle korte artikels.
Wikikids en de schrijvers van de columns zijn niet aansprakelijk voor meningen, ect. in de columns.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Nieuwsbrief1&oldid=581817"