Strijd in het water

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Strijd in het water hoort bij de Duiken!-Trilogie, en is geschreven door de Canadees Gordon Korman. Het plaatje op de kaft is gemaakt door George Schriemer, en de vertaling is gemaakt door Vanja Walsmit. De uitgeverij is Kuitman.


Hoofdrolspelers:

Kaz, een ijshockeyer, hij is een slechte duiker. Dante, een kleurenblinde fotograaf, hij is een slechte duiker. Adriane, een meisje met rijke ouders, zij is een slechte duiker. Star, een meisje met een handicap, zij is een goede duiker.


Andere personen:

Vanover, een kapitein van instituut Poseidon. Engels, een man die als Vanover ze meeneemt om te duiken hun gids is, hij is bijna altijd chagrijnig. Ted Cutter, een man die de schatten die de kinderen vinden afpakt, hij is hun begeleider Marina, de vrouw uit het team van Ted Cutter. Chris Raerdon, de man uit het team van Ted Cutter. Bill Hamilton, de kapitein van het team van Ted Cutter.


Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal. Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!


Samenvatting van het verhaal

deze is nog niet af

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Strijd_in_het_water&oldid=318801"