Verbeter WikiKids vandaag nog!

Sjabloon:Zandbak-2

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nu moet je even goed opletten!
Dialog-warning.svg
Let op, Zandbak-2!

We hebben je al een keer verteld dat je niet op de juiste plek aan het oefenen bent met WikiKids. Dit hebben we nu voor de tweede keer verwijderd. Er is maar één pagina op WikiKids waar je mag oefenen of kliederen en dat is de Zandbak.

Het kan zijn dat je nu voor 1 uur geblokkeerd bent, we willen graag dat je dit uur gebruikt om deze tekst goed door te lezen. Snap je iets niet? Stel dan een vraag op deze pagina! Wanneer je hierna nog een keer oefent buiten de zandbak dan zullen we je helaas voor 1 dag moeten blokkeren.

Volgende actie: {{zb-3}} + 1 dag ban

De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon zandbak-2 is om gebruikers die experimenteren buiten de WikiKids:Zandbak er nogmaals nadrukkelijk op te wijzen dat hun bewerkingen daar niet thuis horen. Bewerkingen in combinatie met dit sjabloon kunnen 1 uur blokkade opleveren om de gebruiker de tijd te geven om de boodschap goed te lezen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Zandbak-2&oldid=711217"