Sjabloon:Leeghalen

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Sjabloon:Lh)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Daar heeft iemand anders hard aan gewerkt...
Edit-select-all.svg
Welkom, Leeghalen!

We hebben gezien dat je per ongeluk of expres (een stukje van) de tekst van iemand anders hebt weggehaald. Dit is niet de bedoeling. Andere gebruikers van WikiKids hebben ook hun best gedaan om deze tekst te schrijven. Wil je daarom zo veel mogelijk tekst van andere gebruikers laten staan?

Als je tekst neer wilt zetten die echt beter is, dan mag je het natuurlijk wel verwijderen of aanpassen. Maar probeer altijd rekening te houden met de tekst die er al staat. Als je een stukje tekst van een ander hebt herschreven, vonden wij dit geval dat jouw stukje tekst minder goed was. Daarom hebben we het stukje tekst dat er al stond weer teruggeplaatst.

  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{lh-2}} + 1 uur ban

De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon leeghalen is om gebruikers die stukken goede tekst weghalen en vervangen met hun eigen tekst er op te wijzen dat dit niet de bedoeling is. Bewerkingen in combinatie met dit sjabloon leveren nooit een blokkade op.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Leeghalen&oldid=860992"