Sjabloon:Leeghalen-2

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Sjabloon:Lh-2)
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Nu moet je even goed opletten!
Dialog-warning.svg
Let op, Leeghalen-2!

We hebben je al een keer verteld dat je tekst van iemand op WikiKids niet zomaar mag verwijderen. We hebben hebben dit nu voor de tweede keer moeten herstellen. Omdat andere gebruikers van WikiKids ook hun best doen is het netjes om de tekst van anderen zo veel mogelijk te laten staan. Wil je hier nu extra goed op letten?

Het kan zijn dat je nu voor 1 uur geblokkeerd bent, we willen graag dat je dit uur gebruikt om deze tekst goed door te lezen. Snap je iets niet? Stel dan een vraag op deze pagina! Wanneer je hierna nog een keer zomaar tekst weghaalt dan zullen we je helaas voor 1 dag moeten blokkeren.

Volgende actie: {{lh-3}} + 1 dag ban


De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon leeghalen-2 is om gebruikers die nogmaals stukken tekst of categorieën weghalen er op te wijzen dat dit echt niet de bedoeling is. Bewerkingen in combinatie met dit sjabloon kunnen 1 uur blokkade opleveren om de gebruiker de tijd te geven om de boodschap goed te lezen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Leeghalen-2&oldid=571769"