Overleg gebruiker:Zwaag11

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VIII
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Zwaag11!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Zwaag11, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hallo, het is niet toegestaan om mensen te beledigen. Ook ongepast taalgebruik en onzin-artikelen aanmaken is niet toegestaan. Niet doen svp anders volgt een blokkade. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 11 nov 2016 13:52 (CET)
Ongepast taalgebruik is nogmaals niet toegestaan! Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 11 nov 2016 14:00 (CET)
Omdat je weer veel vandalisme pleegt en je niet stopt heb ik een blokverzoek aangevraagd (hier) dat betekent dat je misschien kort of lang wordt geblokkeerd. Dat betekent dat je niet meer kan bewerken op WikiKids. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 11 nov 2016 14:10 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Zwaag11&oldid=464266"