Overleg gebruiker:Willibrordus8a

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Willibrordus8a!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Veel wiki-plezier, Delmoro 14:12, 20 april 2007 (CEST)

Waar staat jullie school?

Willen jullie hier vertellen waar jullie school staat? Delmoro 15:07, 20 april 2007 (CEST)


Beste Willibrordus8a kids complimenten voor jullie nieuwe artikelen. In principe kunnen die zo wel blijven bestaan, maar zou het mogelijk zijn dat jullie de diverse hoofdstukken ook als apart artikel kunnen plaatsen waar dat kan. Bijv Magelhaes, Bartholomeus Diaz of andere ontdekkingsreiziger, maar ook bij andere artikelen is dit mogelijk. Zouden jullie dat willen doen? We moeten alleen nog wat plaatmateriaal vinden bij jullie onderwerpen. Groetjes

Harry.spoelstra 00:43, 23 april 2007 (CEST)

Klopt het dat dit jullie klas is? http://www.bs-willibrordus.nl/Groepen/Lydia(8a)/welkom8a.html
Groetjes, Patrick 11 mei 2007 16:50 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Willibrordus8a&oldid=29394"