Overleg gebruiker:Tim-cola

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Tim-cola!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

We hopen op veel zinnige bijdragen van je. Succes, Delmoro 22 okt 2008 12:10 (CEST)

Beste Tim-cola,

Eén of meerdere van jouw afbeeldingen zijn genomineerd voor verwijdering. Dit komt doordat je afbeelding(en) geen licentie hebben of niet juist is. Controleer op Gebruiker:Copyright/Afbeeldingen fout welke afbeelding dit is. De verwijdersessies staan op datum.

Het is niet toegestaan om zomaar afbeeldingen van websites af te halen! Teksten en afbeeldingen moeten zijn vrijgegeven onder GFDL GNU-licentie voor vrije documentatie (GFDL of GNU/FDL). Dit houdt kortweg gezegd in dat een gebruiker vrij is om de tekst op elke willekeurige wijze te gebruiken en verder te verspreiden, op voorwaarde dat dat ook weer onder de GNU/FDL plaatsvindt, en met (eventueel gedeeltelijke) bronvermelding.

Het is alleen toegestaan om afbeeldingen op Wikikids te zetten als je daar het recht toe hebt. In het algemeen is dat het geval als:

  • Je het materiaal zelf hebt geschreven of anderszins gecreëerd
  • Het materiaal in het publiek domein is (dat wil zeggen vrij van auteursrechten)
  • Het materiaal al onder de GNU/FDL-licentie valt

Je hebt één week de tijd om de licentie toe te voegen of aan te passen. Heb je meer afbeeldingen op Wikikids gezet? Dan kan het zo zijn dat die dan ook op de verwijderlijst staan. Als de licentie wel in orde is, staan deze er natuurlijk niet op.

Tip! Volg het stappenplan op.

Dit is een automatisch bericht door CopyrightBot -- CopyrightBot 18 dec 2008 23:20 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Tim-cola&oldid=75826"