Overleg gebruiker:Stunteltje

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Stunteltje!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids! Wil je alsjeblieft geen blokverzoeken plaatsen die nergens op slaan? Dankjewel! (blokverzoek was fout ingevuld, maar wel met goede bedoelingen)Southparkfan 4 nov 2016 22:42 (CET)

Ik zag dat ik het sjabloon niet juist had ingevuld en heb dat gecorrigeerd. Zie verder je OP. --Stunteltje (overleg) 4 nov 2016 22:55 (CET)
Als je even mijn reactie wilt lezen, en daarop wilt reageren, dan ben je vrij om dat te doen. Southparkfan 4 nov 2016 23:45 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Stunteltje&oldid=462607"