Overleg gebruiker:Stijn.vanderkruk

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Stijn.vanderkruk!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Gegroet, Sinterklaas

Artikel vrijgeven

Beste, enige tijd geleden heb je op dit artikel een PABO-sjabloon geplaatst. Eind januari zou deze opdracht beoordeeld zijn. We zitten intussen op half februari en ik vind dat het artikel nu wel "vrijgegeven" mag worden. Kun je (z.s.m.) bevestigen of de beoordeling al gegeven is? Zonder tegenbericht ga ik ervan uit dat het wel zo is en neem ik de noodzakelijke stappen.  Gustaafff  (contact) 19 feb 2016 13:28 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Stijn.vanderkruk&oldid=433088"