Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Patrick

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen IX
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Patrick!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Hoi, welkom en veel succes! Knowledge 21:47, 8 februari 2007 (CET)

Dank je! Ik had een e-mailtje gekregen van Harm over het feit dat er wel behoefte was aan moderatoren dus ik ben maar eens begonnen met het een en ander te lezen en wat voorzichtige correcties op wikikids. Patrick 21:49, 8 februari 2007 (CET)

Haha :) Ik zag je wijzinging wat Sluis betreft, dus ik twijfelde tussen Sjabloon:Welkomkids en Sjabloon:Welkomvolw, en ik koos dus maar voor Welkomkids! Enfin, het welkom is er niet minder gemeend om, hoor! Leuk dat je hier eens komt kijken. En, inderdaad, ik/wij kan/kunnen wel wat hulp gebruiken! Ben je leerkracht? Knowledge 21:58, 8 februari 2007 (CET)

Volwassen klopt... wat betreft mijn leeftijd ben ik althans volwassen ;-) Ik ben geen leerkracht maar gewoon iemand die dit initiatief geweldig vindt! Ik ben werkzaam als programmeur bij een softwarebedrijf. Patrick 22:02, 8 februari 2007 (CET)

Aha :) Dan is dit "syntaxje" vanzelfsprekende gesneden koek zeker :P Maar nogmaals leuk dat je hier rondwaart! We zullen elkaar vast nog wel eens tegenkomen. Zie mijn gp voor mijn gemaakte pagina's (dit klinkt natuurlijk heel stoer, maar kijk dan vooral naar de pagina's) die met Wikikids te maken hebben. Heb je nog tips/verbeteringen voor de sjablonen? "Voel je vrij en ga je gang", het Wikimotto :) Succes nog! Knowledge 22:15, 8 februari 2007 (CET)

Scherp oog

Dag Patrick, Prima dat je alles zo goed in de gaten houdt. ik heb het terug gezet omdat ik hoop dat ze dan ook iets opsteekt en doet met de suggesties. maar zoals ik ook al op haar pagina heb geschreven is het haar keuze. groet en succes met de controles fijn dat je wilt helpen. Groet, Delmoro 19:23, 15 februari 2007 (CET)

==Dank je wel==Delmoro 23:59, 22 februari 2007 (CET)

verwijderde foto's

Hallo Patrick, Ja een brutaal mens heeft de halve wereld, maar ja de minder brutale de andere helft. Dat die foto's er niet meer zijn is niet zo belangrijk, die heb ik evt nog wel ergens staan. Ik wilde gewoon weten of ze nog terug te halen waren, wel tekst, maar geen foto's dus, dat wist ik niet nu dus wel. Bedankt. Harry.spoelstra 20:18, 23 februari 2007 (CET)

Vlaamse steden etc.

dag Patrick, Waarom heb je die borer ook weggehaald? Stond juist mooi vond ik en dan is het ook duidelijker dat het een vlag is. Zullen we dit herstellen? Groet,Delmoro 22:28, 23 februari 2007 (CET)

Hallo Delmoro, het was niet bewust weggelaten. Ik heb een sjabloon gemaakt die gebaseerd was op wat in de Nederlandse lijsten met plaatsen was toegepast. Hierin stond geen border. Daarna heb ik bij alle Nederlandse en Vlaamse lijsten het sjabloon gebruikt. Daardoor was in de Vlaamse lijsten ook geen border meer zichtbaar om de vlag. Ik heb nu het sjabloon aangepast en daardoor is het nu automatisch toegepast in alle lijsten aangepast (met een border dus). Patrick 00:23, 24 februari 2007 (CET)
Oke prima zo vind ik het mooier en is het ook duidelijker dat het om een vlag gaat. Dank je wel. Groet,Ronald

Land en locatiekaarten

Vanaf heden graag de land- en locatiekaarten alleen in de categorie Categorie:AfbLandkaarten zetten!! Bedankt voor de medewerking, Delmoro 09:04, 15 april 2007 (CEST)

Overleg:Sluis (water)

Dag Patrick waarom deze pagina aangemaakt? Groet,Delmoro 12 mei 2007 00:09 (CEST)

Hallo Ronald, omdat er een discussie over was in de yahoogroup en ik daaruit dacht te lezen dat de videos op de pagina Sluis (water) niet correct getoond werden. In de Yahoogroup heb ik ook gewezen op de pagina waar ik hulp gevonden heb over het plaatsen van de YouTube filmpjes. http://www.wikia.com/wiki/Help:YouTube. Patrick 12 mei 2007 00:17 (CEST)

YouTube

Dag Patrick,
Zou jij alsjeblieft hier eens naar willen kijken: http://kennisnet.wikia.com/wikikids/wiki/Wikikids:Filmpjes_plaatsen ik heb daar geprobeerd een video met titel eronder te maken maar helaas geen video en geen titel...
Alvast bedankt, Delmoro 14 mei 2007 23:02 (CEST)

Goed werk

Hallo Patrick, het is goed om te zien dat je allerlei categoriën plaatst en andere zaken aanpakt, dat hebben we echt wel nodig. Dank je wel.Je bent een tijd weggeweest en nu weer actief geworden. Harry Spoelstra 14 april 2010 00:23 (CEST)

Dank je wel Harry. Wikikids is een prachtig initiatief en ik probeer het te ondersteunen waar ik kan. Als jullie, de initiatiefnemers of moderatoren, technische vragen hebben kan ik me daar ook in verdiepen. Bedankt voor je compliment en veel succes met het groter en bekender maken van WikiKids! Patrick 14 april 2010 15:14 (CEST)

Bedankt!

Hoi Patrick! Bedankt voor je ster :) Dilano.gif 17 juni 2010 21:01 (CEST)

Mod?

Dag Patrick, mocht je extra moderatorrechten kunnen gebruiken, wil je dan even een mailtje sturen aan stichting AT wikikids PUNT nl? -- 5 augustus 2010 03:00 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Patrick&oldid=669312"