Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Melmitsjo

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen III
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Waarom verwijderde je bij Assen net een afbeelding van de Oranje straat? Waar sloeg dat op? Peresj 26 mei 2009 11:57 (CEST)

Assen

Het is een mooi artikel, en er staat precies in wat er in moet staan. Maar jullie verwijderen steeds dingen die ik en anderen erin zetten en zetten er jullie eigen teksten in. Ik heb liever dat je het artikel nu zo laat: als je nu nog van allerlei dingen gaat veranderen verschuiven de afbeeldingen en ziet de pagina er ook niet meer zo mooi uit als nu. Ik heb jullie bewerkingen weer teruggedraaid: de afbeeldingen stonden op een bepaalde manier in het artikel en dan is het niet de bedoeling dat je dat dan gaat aanpassen. Peresj 26 mei 2009 13:57 (CEST)

Hier kun je alles schrijven wat je wilt schrijven:

Project groep 6/7 OBS Kloosterveen: Tweede Wereldoorlog

Maar niet in het artikel Assen alsjeblieft. Peresj 26 mei 2009 14:03 (CEST)

Het is niet de bedoeling om gebruikers een pagina aan te wijzen waar ze kunnen bijdragen. Peresj, zie je overleg --apoo 26 mei 2009 14:11 (CEST)

Ze hebben een schoolproject. En daarvoor gebruiken ze het bestaande artikel Assen. Ze halen tekst weg en vervangen het met hun eigen tekst, en ze verschuiven afbeeldingen. Daarom dacht ik: laat ik een project pagina voor ze opzetten waar ze alles in mogen zetten en mee mogen doen wat ze maar willen, zonder aan het originele artikel Assen toe hoeven knoeien! Peresj 26 mei 2009 14:14 (CEST)

Je vraag over Assen

Hoe bedoel je precies "zou ik het terug mogen?" Ik snap de vraag niet precies. Als je iets niet snapt kun je het zo vragen hoor! Volgens mij staat het plaatje in het artikel op dit moment: laat hem er maar gewoon instaan. Het is een mooi plaatje! Vind je het artikel nu niet mooi, zoals het er nu uit ziet? Als je er iets bij wilt zetten kun je dat natuurlijk doen, als je maar niets weghaalt of verplaatst? Is dat goed? Peresj 27 mei 2009 09:55 (CEST)

Afbeeldingen

Ik zie dat je de afbeeldingen in het artikel Assen weer verplaatst. Ik vind het prima als je er tekst bijzet, maar wil je de afbeeldingen alsjeblieft laten staan waar ze staan? Als je kijkt naar hoe de pagina er eerst uitzag en hoe die er nu uitzag kun je zien dat die er niet mooier op wordt! :D Peresj 27 mei 2009 10:00 (CEST)

Peresj, ik denk dat je het even tijd moet gunnen, en er niet direct boven op moet zitten, wacht nou maar even af tot dat alle leerlingen tekst en afbeelding hebben geplaatst. Als het dan qua lay-out nog moet worden aangepast kunnen we altijd nog overleggen. De leerlingen doen hun best en hebben precies voor ogen hoe ze het willen plaatsen. Rupsjenooitgenoeg23 27 mei 2009 10:37 (CEST)

Melmitsjo, als jullie je afbeelding hebben geupload, en het plaatje staat niet meer in je artikel, kan je hem altijd weer terug roepen. De afbeelding staat namelijk opgeslagen op WikiKids. Je moet dan gewoon weer hetzelfde typen, in de bewerkingspagina. Oke? Rupsjenooitgenoeg23 27 mei 2009 10:37 (CEST)


rupsjenooitgenoeg23, bedankt voor de tip, het probleem is nu opgelost de foto staat nu weer bij ons op de pagina. heel erg bedankt namens de hele klas. melmitsjo

Peresj heeft geen blokkade hoor op wikikids? --apoo 27 mei 2009 16:21 (CEST)
Sorry! Het klopt dat peresj is geblokkeerd--apoo 27 mei 2009 16:24 (CEST)


hallo rupsjenooitgenoeg23, peresj heeft eindelijk een blokkade van een paar dagen melmitsjo

Hoi Melmitsjo, graag gedaan! Ik wens jullie en de klas nog veel succes op WikiKids. Peresj bedoelde het wel goed, maar prettig is nu dat jullie even ongestoord jullie werk kunnen doen :) Rupsjenooitgenoeg23 27 mei 2009 12:12 (CEST)

Hoi Melmitsjo, vinden jullie het goed dat ik het kopje waar in staat: "project groep 6/7 obs kloosterveen assen in de tweede wereldoorlog", aanpas? Dit hoort namelijk niet echt in een wiki-artikel. Als jullie graag erkenning willen hebben en iedereen willen laten zien aan welk stukje je hebt gewerkt, kan je dat plaatsen op je gebruikerspagina. Daar kan je vertellen waar je aan hebt gewerkt, kan je ook een interne link plaatsen naar het Artikel Assen, he. Rupsjenooitgenoeg23 27 mei 2009 12:09 (CEST)

is goed Rupsjenooitgenoeg23 je mag het veranderen

groeten melmitsjo

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Melmitsjo&oldid=91055"