Verbeter WikiKids vandaag nog!

Overleg gebruiker:Jvr

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd II
  • Bewerkingen II
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Jvr!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom! 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 3 nov 2022 11:09 (CET)

Hackshield

Hey Jvr, ik zie dat je de tekst van Hackshield gekopieerd hebt van het internet, daarom is de tekst nu aangepast! Probeer in het vervolg je eigen tekst te schrijven! 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 23 nov 2022 12:26 (CET)

Hoi Jvr, de lijst met top 10 beste spelers van Hackshield heb ik helaas verwijderd. Dat komt omdat wij dit soort gegevens niet op WikiKids zetten. Als je nog vragen hebt kun je die hieronder stellen. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 23 nov 2022 16:34 (CET)

Handtekening

Hey Jvr, ik zie dat je lekker bezig bent met vragen stellen bij Boomhut of Clubhuis! Het is fijn om te weten van wie de vraag komt, hiervoor gebruiken wij handtekeningen! Hieronder zie je hoe je een handtekening aanmaakt en hoe je het moet gebruiken! Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 24 nov 2022 13:40 (CET)

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Jvr, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Jvr/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Jvr/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Jvr/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Jvr/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Jvr&oldid=749006"