Help mee! Maak een account of meld je aan.

Flag of New Zealand.svg In de maand februari vind het Wikiproject:Nieuw-Zeeland plaats! Wil je ook meedoen? Klik dan hier! Flag of New Zealand.svg

Overleg gebruiker:Julia1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd I
  • Bewerkingen II
  • Artikelen I
  • Gebruikerspagina
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Julia1!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 28 jan 2021 15:25 (CET) Hoi ik ben nieuw

Wikiproject

Hoi Julia, leuk dat je mee doet me het project over Nieuw-Zeeland. Je schreef bij de inschrijving dat je niet zoveel weet over Nieuw-Zeeland, maar dat is helemaal niet erg! Als je een onderwerp gekozen hebt kun je op internet informatie gaan zoeken. Als je meer over het onderwerp wilt weten, kijk dan filmpjes over het land (bijvoorbeeld van toeristenbureaus of documentaires) daarnaast kan je natuurlijk ook op Wikipedia kijken. Veel succes met schijven! PS: vragen stellen is niet erg. Groet Rolitic06 Overleg 4 feb 2021 15:32 (CET).

Meedoen

Mag ik meedoen

Summer de snoo


Hoi julia

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Julia1&oldid=654942"