Overleg gebruiker:Jeugdbieb

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Jeugdbieb!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Jeugdbieb, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom op WikiKids!--Southparkfan 12 mrt 2013 19:01 (CET)

Schildpadden

Hallo Jeugbieb,
Het is op WikiKids niet toegestaan om onnozele teksten te plaatsen, zoals jij op schildpad had gedaan. Als je hiermee door gaat krijg je een waarschuwing en kan je zelfs geblokkeerd worden. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 13 mrt 2013 08:47 (CET)

Beste jeugdbieb, Ik heb je voor een dag geblokkeerd op Wikikids vanwege onzinnige aanpassingen die je hebt gedaan. De laatste heb je zelf teruggedraaid. Je weet nu dus hoe het werkt. Ga vanaf morgen normale aanpassingen / aanvullingen doen. Harry Spoelstra 13 mrt 2013 11:08 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Jeugdbieb&oldid=254649"