Help mee! Maak een account of meld je aan.
Emoji u1f386.svg Wij wensen iedereen een goed, gezond en gelukkig 2019! Emoji u1f386.svg
Lees de nieuwe editie van ons nieuwsblad!

Overleg gebruiker:Irisvandekaa

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Irisvandekaa!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

00Vinkje.png Rots61 Overleg 10 jan 2019 19:25 (CET)

Verliefd

Dag Iris, de Boomhut is niet bedoelt om bijvoorbeeld mee te delen dat je op iemand verliefd bent. De Boomhut is alleen voor vragen over WikiKids. Met vriendelijke groet, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 10 jan 2019 20:54 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Irisvandekaa&oldid=540954"