Help mee! Maak een account of meld je aan.

Farm-Fresh twitter 1.png Volg ons op Twitter en Facebook voor dagelijkse updates! Farm-Fresh facebook.png

Overleg gebruiker:Ake

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VI
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Ake!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 aug 2018 16:19 (CEST)
Beste Ake,
wil je voortaan je artikel op de pagina zelf zetten? En niet op de overleg pagina? (zoals je net gedaan had)Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 aug 2018 18:26 (CEST)

Nieuw portaal

Hey Ake,

Kan jij mij helpen bij het portaal wat ik aan het maken ben? Hier vind je het portaal waar ik meebezig ben. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 6 aug 2018 18:50 (CEST)

Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Ake, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Ake/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Ake/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Ake/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Ake/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Voor het maken van je handtekening.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 aug 2018 13:30 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ake&oldid=523038"