Overleg:Maagd (sterrenbeeld)

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zijn sterrenbeelden niet een beetje larriekoek? Als het bestaat moeten deze artikels wel goed geschreven worden. Dooriemand die er echt verstant van heeft en zonder horoscopen. Volgens mij werk jij op een achool ofzo. Zou daar (misschien) niet iemand zijn die er van af weet en die het niet erg vind om wat te verbeteren? Nogmaals, sorrie dat ik een bericht plaats dat je liever niet wil. Je hoeft ook niet persé te reageren als je dat niet wil. Crystal Project Babelfish.png Beemster-overleg™ -Mod, Fijn 2010! 5 februari 2010 22:00 (CET)

Dag Beemster, zoals aangegeven moet je overleggen over een artikel op de overlegpagina zetten. Vandaar de verplaatsing. Je opmerking of een sterrenbeeld lariekoek is, is niet zo van belang. Ik bedoel: sterrenbeelden bestaan. Of je er nu in gelooft of niet. Ik heb uit 1 artikel wel gehaald dat maagden precieze en leergierige mensen zijn. Dat past niet in zo'n zin thuis. Je kunt dat beter bij eigenschappen zetten die aan die mensen worden toegeschreven. Zo houd je het neutraal. Gerarddummer 5 februari 2010 22:38 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Maagd_(sterrenbeeld)&oldid=146282"