Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Momio

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Momio is een spelletje dat je kunt downloaden via bijvoorbeeld Google Play en de App Store. Het is gemaakt door Black Widow.

Je kan je eigen momio (Karakter) aanmaken waarmee je het spel speelt. Verzin een gebruikersnaam en een wachtwoord en je kan spelen. Maar let op: Je momio is alleen van jou, dus geef je wachtwoord niet aan anderen. Momio is een chat spel voor kinderen onder de 18. Volwassenen mogen het wel spelen maar ze mogen het wel uitproberen maar ze mogen niet vaak online zijn.

Dit zijn een aantal dingen die je kan doen op Momio:

Op Momio kan je leuke spullen kopen voor in je kamer en leuke kleding kopen om je momio aan te kleden. Je kan ook cadeaus aan anderen geven. De items in de winkel en de cadeaus worden telkens vernieuwd.

Je kan op Momio ook de leukste Animo's (Huisdieren) kopen. Om je Animo een level te laten stijgen, kun je spelletjes spelen of anderen momio's kunnen je Animo een snoepje geven.

Je kan berichten naar elkaar sturen en elkaar momo's (Punten) geven.

Je kan berichten plaatsen.

Op Momio kun je Momio Plus kopen (Afkorting: M+) waardoor je allemaal functies ontgrendeld. Ook zijn sommige spullen goedkoper.

Er is ook nog Fashion club (Afkorting: FC) daarmee kun je je eigen kleding en meubels (die je koopt met diamanten of saffieren in de winkel) verkopen. Ook krijg je elke dag 300 diamanten en 1 saffier. En je krijgt een dag van tevoren al te zien wat er in de winkel staat.

Als je begint met de game heb je altijd drie vrienden; Emily, Lucas en Jack.

Jack is de politie agent. Jack heeft hulpjes (Jackies) die hem helpen om Momio veilig te houden.

Emily en Lucas zijn twee vrienden. Hun geven allemaal winacties en houden momio leuk!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Momio&oldid=703167"